Currently we have the following positions open:

 

Project Director, Queen Silvia Nursing Award Sweden

Om Swedish Care International (SCI)

Swedish Care International är ett litet, växande, internationellt aktivt företag som utvecklar och exporterar utbildning inom svensk äldre- och demensvård. Vår vision är att tillgängliggöra god demens- och äldrevård baserad bland annat på Stiftelsen Silviahemmets vårdfilosofi, erfarenhet och metoder på den internationella marknaden. Vi är i nuläget aktiva i 9 länder i Asien och Europa. Vår verksamhet bedrivs via tre affärsområden inom demens och äldrevård. Samtliga områden syftar till att öka kunskapsnivåerna och medvetenheten kring dessa frågor globalt, vilket vi uppnår genom att erbjuda högkvalitativ kunskap och utbildning i kombination med awareness-projekt i stor skala.

 

Om projektet Queen Silvia Nursing Award

Queen Silvia Nursing Award är ett av SCI’s awareness-projekt och är ett stipendium för sjuksköterskestudenter i Sverige, Finland, Polen och Tyskland, instiftat år 2013. Stipendiet syftar till att skapa attraktion och uppmärksamhet kring sjuksköterskeyrket, samt att skapa en innovativ och hållbar utveckling för äldre- och demensvården.

 

Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill vara med och leda och utveckla arbetet med stipendiet Queen Silvia Nursing Award.

Uppdraget som Project Director innebär diversifierade arbetsuppgifter som kräver ett starkt eget driv och initiativförmåga, men erbjuder också stor potential för rätt person att utvecklas som individ och i karriären.

Rollen innefattar ledning av projektet, marknadsföring, eventplanering samt budget och uppföljning. Rollen innebär även samarbete med nuvarande samarbetspartners samt bearbetning och rekrytering av nya partners i Sverige och internationellt. Den som leder arbetet med Queen Silvia Nursing Award koordinerar även det dagliga arbetet inom projektet.

Rollen har en synlig profil och kräver därför att man som Project Director väl kan representera sitt uppdrag, organisationen och de värden stipendiet står för. Rollen innebär ofta förekommande publika framträdanden i Sverige såväl som internationellt och därmed krävs en individ som känner sig trygg med att tala inför en stor publik samt med media.

Project Director rapporterar till vice VD.

 

Vem söker vi?

Vi tror att du är sjuksköterska som arbetat under en period där du hunnit bli trygg i dig själv och testat på någon typ av ledarskapsarbete. Du är en person som tycker om utmaningar och att få arbeta med olika typer av arbetsuppgifter. Du drivs av att få arbeta med att utveckla förutsättningar och möjligheter för yrkesgruppen sjuksköterskor. Du söker nu nästa steg för dig i karriären där du har möjlighet att utveckla såväl nya som etablerade förmågor och där du kan växa som person.

Du är en ledarpersonlighet som kan ta dig an ansvar för alla aspekter av ett projekt, såväl för de ekonomiska som de strategiska frågorna. Du värderar relationer till kollegor och samarbetspartners samt är en drivande person när det kommer till att bygga nya nätverk.

Du är intresserad av att se världen och att samtidigt utveckla dig själv medan du bygger på din karriär. Du har lätt för att representera dig själv och din organisation och du har en positiv och lösningsorienterad personlighet.

 

Förutsättningar

Jobbet utförs från bolagets kontor på Östermalm i centrala Stockholm.

Jobbet kräver resor med övernattning på annan ort (såväl inom Sverige som internationellt) flertalet gånger per år.

 

Krav

·   Högskoleexamen

·   Flytande svenska i tal och skrift.

·   Mycket god kunskap i engelska, såväl i tal som i skrift.

·   Tidigare erfarenhet från en ledarroll.

·   Goda kunskaper inom Officepaketet.

·   Grundläggande förståelse för budgetarbete och finansiella mått.

 

Meriterande

·   Sjuksköterskeexamen

.  Kunskap och erfarenhet av marknadsföring och/eller sociala medier.

·   Projektledarerfarenhet.

·   Säljerfarenhet.

·   Körkort

 

Var god ansök med CV och personligt brev till info@sci.se och skriv “Project Director, QSNA” som ämne